Kuzey Kıbrıs ‘ta ilk olarak Cittaslow Başkenti Yeniboğaziçi’de Slow Food Salamis Birliği ve Yeniboğaziçi Belediyesi Cittaslow Hareketi ile kutlanmaya başlayan ve bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Toprak Ana (Terra Madre) günü etkinliği 10 Aralık Cumartesi günü saat 10:00-18:00 arasında Yeniboğaziçi Belediyesi Cittaslow Köy Pazarında gerçekleştirilecek gün öncesi üretici kadın derneklerine ve küçük üreticilere kura usulü slow dükkanların anahtar teslimi yapıldı , tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun.

Toprak Ana (Terra Madre) günü. “Toprak Ana günü geleneksel yemeklerin çeşitliliği ve geleneksel üretim üzerine farkındalık yaratmak ve gelecek nesillere daha sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırmak amacıyla” Slow Food tarafından organize edilen bir gün.

Daha yorum yapılmadı.

Email adresiniz gizli kalacaktır. (*)'lı alanları doldurunuz.