9. Pulya Festivalinin 3. gecesinde Türkiyenin sevilen sanatçılarından Yaşar sahne aldı.Yaşar sevenlerine kendi albümünden birçok şarkıyı seslendirdi.

Geçtiğimiz yıl yine bir festivalde Kıbrıs’da bulunduğunu belirten Yaşar,’’ ben Kıbrıs’ı çok seviyorum bildiğiniz gibi ben Adanalıyım iklimimiz de birbirine çok uyuyor’’ dedi.

Yeni albümü ”Şehir Yalnızlığı” ismini verdiği yeni albümünden şarkılar seslendiren ünlü şarkıcı eski şarkılarına’da yer verdi.

Yaşar yaklaşık olarak 2 saat sahnede kalarak birbirinden güzel şarkılar seslendirdi ve halk da sanatçıya eşlik etti.

Konseri dinlemeye gelen çocukları etrafına toplayan Yaşar sahne sırasında hayranları ile bol bol fotograf çektirdi.

Gecenin sonunda Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir gecenin anısına Sanatçıya Pulya figürlü anı plaketi takdim etti.

Daha yorum yapılmadı.

Email adresiniz gizli kalacaktır. (*)'lı alanları doldurunuz.