Geceye CTP-BG Genel Başkanı Tufan Erhürman Gazimağusa Kaymakamı Dürdane Acı Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir ve Karadeniz Kültür Derneği Başkanı Baki Aygün  Katıldı. Etkinlikte Bir konuşma Gerçekleştiren Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, kültürleri buluşması ve  kaynaşması için bu tür gecelere ihtiyaç olduğunu söyledi.

Daha sonra söz alan Karadeniz Kültür Derneği Başkanı Baki Aygün de 9. Pulya Festivali Kapsamında böyle bir imkanın kendilerine tanınması ve bu güzel etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra ise Kuzeyin Yıldızları Horon Ekibi Gösterilerini Sundu. Ardından ise Türkiyenin ve Karadenizin sevilen sanatçısı Zeynep Başkan Karadenizlilere birbirinden güzel şarkılar seslendirdi.

Geenin sonunda ise sanatçıye çiçek ve plaket takdim edildi. 9. Pulya Festivalinde 6. akşam ise Aydilge konseri yer alacak.(MHA)

Daha yorum yapılmadı.

Email adresiniz gizli kalacaktır. (*)'lı alanları doldurunuz.